DECONTAMINARE

Va oferim servicii de cea mai bună calitate, fiind autorizați pentru servicii de decontaminare ex situ;on- situ, in-situ ;dezinfecție și deratizare ;
Ne regasim la nivel national –platforme industriale;terenuri; unități sanitare, fabrici etc.
DEMECO  va oferă servicii de decontaminare;dezinfecție si deratizare pentru:

  • Sol/subsol/ape freatice;
  • Diferite încăperi/clădiri ;
  • Depozuri,a rampelor de incarcare si descarcare carburanti;
  • Platforme industriale ;

Metoda de tratare pe sit ” on situ”

Aceasta se aplică asemănător cu metodele aplicabile în afara sitului, dar in aceste situatii decontaminarea se face pe sit cu instalatii de depoluare mobile. Astfel se elimina transportul produselor poluate dar se impune încetarea activității în sit până la realizarea decontaminării.

Metoda de tratare pe sit ” in situ”

Metoda constă în executia lucrarilor direct în mediul poluat fără a se apela la lucrări de evacuare a solului. Tehnologiile in situ ofera  posibilitatea depoluarii simultane  atat a solului  cat si a apelor subterane. Metoda de tratare in situ se bazează pe degradarea poluanților datorită activității microorganismelor (bacterii și ciuperci).

Decontaminarea apei freatice

În cazul în care se identifică o poluare avansată cu hidrocarburi care a dus la poluarea pânzei freatice în vederea stabilirii rețetei de tratare se va avea în vedere necesitatea introducerii de enzime atât pentru tratarea hidrocarburilor din sol cât din apa freatică.
Poluarea apei freatice nu depinde numai de hidrocarburile conținute ci şi de procesul lent de dizolvare a hidrocarburilor din sol și care migrează către apa freatică. În cazul efectuării depoluării apei freatice aceasta se va realiza în același timp cu decontaminarea solului şi a subsolului. Depoluarea începe întotdeauna de la suprafaţă spre adâncime şi dinspre zonele cele mai poluate spre zonele mai puţin poluate.

Contacteaza-ne!

Completeaza campurile de mai jos si te vom contacta noi intr-un timp cat mai scurt.

TIPUL CERERII

Contacteaza-ne!

TIPUL CERERII