INCINERARE

Incinerarea este una dintre cele mai vechi și eficiente metode pentru eliminarea deşeurilor. Incinerării îi revine sarcina de a trata deșeurile reziduale ce nu pot fi valorificate, pentru a se  ajunge la:
– distrugerea materialelor nocive organice;
– inertizarea deșeurilor reziduale, minimalizând emisiile din aer și apă;
 – reducerea masei deșeurilor de depozit;
– folosirea valorii calorice a deșeurilor reziduale în vederea protejării resurselor de energie;
– transformarea deșeurilor reziduale în materii prime secundare, în vederea protejării celorlalte resurse naturale.

Contacteaza-ne!

Completeaza campurile de mai jos si te vom contacta noi intr-un timp cat mai scurt.

TIPUL CERERII

Anunţ public

SC DEMECO S.R.L SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului la studiul de evaluare a impactului asupra mediului și studiul de dispesie pentru proiectul “Amplasare Linie Procesare Zguri, Modificare, Reabilitare/Modernizare și Schimbare de Destinație Hală și Realizare Branșamente” propus a fi realizat în loc. Vladimirescu, (Str Jandarmeriei) nr. F.N, jud. Arad.
Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Arad poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.
Raportul la studiul de evaluare a impactului asupra mediului și studiul de dispesie pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad, str. Splaiul Mureşului, FN şi la sediul SC DEMCO SRL din loc. Vladimirescu, (Str Jandarmeriei) nr. F.N, jud. Arad., zilnic între orele 08ºº - 1600.
Documentele menţionate sunt disponibile şi pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Arad (www.apmar.anpm.ro) domeniul Reglementări – Acordul de mediu.
Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de dispesie va avea loc la Căminul Cultural al Comunei Vladimirescu în data de 11.01.2022, începând cu ora 1400.
Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arad, Splaiul Mureşului, FN, până la data de 10.01.2022.


This will close in 20 seconds

Contacteaza-ne!

TIPUL CERERII